pátek 19. června 2015

Akinator


Čus, máme tu můj první příspěvek z řady "Zkus si vygooglit". Je to můj první, tak se nezlobte, když to nebude nic moc, zkusím se postupem času zdokonalit, slibuju. Tenhle článek bude o stránce Akinator, která uhodne úplně všechny osobnosti na světě. I ty, které jsou méně známé.




Na tuhle stránku mě nalákala moje kámoška z Bookers (odkaz vpravo). Naštěstí ráda souhlasila, abych na něj udělala taky recenzi, takže jsem měla konečně nějaké téma pro článek. Ale teď už k Akinatoru. Akinator je hádající džin, který uhádne všechno, co budete chtít. Na jeho stránce je hrozně moc postav, ale i tak můžete Akinatora sem tam dostat a on neuhádne. Vše začíná tím, že zadáte svůj věk a potom odpovídáte na otázky. V hlavě si musíte pořád představovat postavu, kterou chcete, aby hádal. Já prvně zkoušela Damona Salvatore (TVD), tak se můžete kouknout, jaký byl postup a jestli ho Akinator uhádl. 
Otázka č. 1: Je tvoje postava skutečná - reálně žijící?
Odpověď:NE
Kéž by byla, i když si myslím, že by se populace Ameriky rapidně snížila...

















Otázka č. 2: Je tvoje postava žena?
Odpověď: NE
Ale teď mě trochu urazil....




















Otázka č. 3: Je tvoje postava lidská bytost?
Odpověď: NE
Jednou k tomu měl opravdu opravdu blízko, ale trochu to nevyšlo (překazil to hromadný masakr a jedna postava co právě leží v komatu). Ale zase může počkat třeba šedesát let a ta šance se objeví znovu, Pokud se Elena nerozloží jako igelitová taška.












Otázka č. 4: Je vaše postava zvíře?
Odpověď: NE
Je sice upír, ale když se na to podíváte z jiné stránky, víc připomíná člověka, než zvíře. Sice bych mohla dát i pravděpodobně ne, ale myslím, že ne je správná odpověď. Ale musím se přiznat, že jedna z mých oblíbených hlášek, které říkám při sledování TVD je :"Damone, ty zvíře!!!"













Otázka č, 5: Má vaše postava vlasy?
Odpověď: ANO
Jasně, že má vlasy, bez nich by nebyl ani zdaleka tak oblíbený! Dokážete si ho představit, jako plešouna? To už i tohle je představitelnější :D
Výsledek obrázku pro plešatý damon salvatore
Otázka č, 6: Bojuje vaše postava?
Odpověď: ANO
Kdyby ne, tak není moje oblíbená postava. Nejlepší scéna s ním byla, když utrhl Kaiovi hlavu. Která byla vaše? Klidně piště do komentářů...
















Otázkač. 7: Žije vaše postava v Americe?
Odpověď: ANO
Damon byl hodně ve světě, ale v Americe se narodil. Konkrétně Virginii. Je trošku divné, že pokaždé když někam přijede, rapidně se zmenší počet obyvatel. Čím to může být? Že by něco s počasím?











Otázka č. 8: Objevuje se jméno vaší postavy v názvu filmu, ve kterém hraje?
Odpověď: NE
Damon v žádném filmu nehrál, takže je to celkem snadná otázka.
















Otázka č. 9: Je vaše postava upír?
Odpověď: ANO
Mám takový dojem, že na to  začíná přicházet. Čekám jednu, nebo dvě otázky a pak konec.
















Otázka č, 10: Hraje vaše postava v Upířích denících? 
Odpověď: ANO
Vidíte, jak se řechtá, je to tam, už na to kápl. Teď už se bude jen řechtat...





Otázka č. 11: Je vaše postava zázrakem nějakého druhu?
Odpověď: NEVÍM
Na tohle popravdě nevím jak odpovědět. Damon je zázrak sám o sobě, to ano, ale že by byl pro upíry nějak výjimečný. Ale na druhou stranu byl jednou jediný upír, co sál upíří krev, takže nevím je jistota.











Otázka č. 12: Má vaše postava mladší sestru?
Odpověď: NE
Řekla bych, že se mi vzdaluje. Přece jenom, kdo v TVD má mladší sestru? Jinak, kdo tam má mladší sestru, která ještě žije?














Otázka č. 13: Miluje vaše postava alkohol?
Odpověď: ANO
Někde jsem nedávno četla, že podle specialistů je Damon vhodný kandidát na protialkoholovou a psychiatrickou léčebnu. Z toho, jak pořád drží v ruce tzv. Bourbon, bych řekla, že je stoprocentní alkoholik.












ANO, přišel na to. Ten zmetek na to přišel. Je úžasné, že stačí pár otázek a na všechno přijde. Jednou dokonce uhádl sám sebe. Jediná osoba, na které jsem ho nachytala byla Alice Bendová. Jínak uhádl všechno. Jak herce, postavy z knížek, filmové tak i seriálové postavy. Tento portál je opravdu úžasný. Strhávám mu jen pět procent z hodnocení a to za to, že není dostupná čeština. TADY se můžete podívat na video Jirky Krála o Akinatoru. 


1 komentář:

  1. Já ho nachytala na Pepovi, ale pak jsem zjistila, že ho má v databázi, jen ho nedokáže uhodnout :'D Potěší :D

    OdpovědětVymazat

Jsem ráda za každý komentář, který mi pomůže ke zlepšení. Mám ale radši souhlasné komentáře a ty, které mi něco dají. Třeba se potom budu na předmět článku dívat jinak?!